Welke slowcooker vleessoorten kopen in de supermarkt?

Koken in de slowcooker is een genot. Je bent er weinig tijd aan kwijt en je hoeft er niet uren lang bij te blijven staan om het in de gaten te houden. Het enige dat je hoeft te doen is een korte voorbereiding en vervolgens stop je de stekker in het stopcontact. Terwijl je het gehele huis schoonmaakt, de hond uitlaat en nog een paar uurtjes gaat werken doet de slowcooker al het werk voor je. Wat zijn nu de beste vleessoorten in de slowcooker? Je bent niet de enige die dit wil weten. Cookslow.nl geeft het antwoord: dit zijn de beste vleessoorten voor in de slowcooker als je van mals en sappig vlees houdt.

  • Varkensschouder
  • Rundvlees
  • Kippendij
  • Kippenbout
  • Lamskotelet
  • Korte ribben

Tips
Niemand is de beste slowcooker kok zonder gebruik te maken van deze handige tips. Ten eerste is het belangrijk dat je eten ontdooit voor je het in de slowcooker plaatst. Het is zelfs beter om geen bevroren vlees te gebruiken maar vers vlees. Dit kun je eventueel een avond van tevoren al bereiden maar plaats het dan niet in de vriezer maar in de koelkast. Als je vervolgens de kom van de slowcooker vult doe het dan niet totdat de gehele kom gevuld is maar tot maximaal de helft.

De beste slowcooker
Na vele tests en onderzoeken zijn we het erover eens dat de perfecte slowcooker niet bestaat. Er is voor ieder wat wils. Aangezien iedereen een andere wens heeft zijn er verschillende slowcookers die in aanmerking komen om als de beste slowcooker betiteld te worden. Als je hoe dan ook wilt weten welke slowcooker veel goede eigenschappen heeft dan geven we onze eigen mening. Over het algemeen raden wij deze slow cooker aan; de Crock-Pot CR507. Dit apparaat zet je aan en je kunt het verder echt vergeten. Als het eten klaar is wordt de warmhoudfunctie ingeschakeld waardoor het eten lekker warm blijft totdat je gereed bent het op te eten.