Maaltijdbox leveranciers stunten met korting

De oorlog onder de Maaltijdbox leveranciers lijkt nu begonnen. Er treden steeds meer aanbieders toe tot deze markt. Waar HelloFresh begin dit jaar al vrij agressief de Nederlandse markt binnendrong, zijn nu ook aanbieders als Mathijs Maaltijdbox, de Beebox, en Marley Spoon steeds vaker te zien in advertenties. Al deze leveranciers van de bekende boodschappendozen willen zo snel mogelijk veel marktaandeel winnen. De gedacht is dat wanneer iemand eenmaal klant is, en het bevalt goed, hij zich niet snel af zal melden.

Het is geen geheim dat de online boodschappenmarkt een ontzettende groeimarkt is. Vorige week berichtten wij al dat online boodschappen naar 2,2% van het totale aandeel is gestegen. De verwachting is dat dit de komende jaren nog veel verder gaat stijgen. Alle online supermarkten, en dus ook de aanbieders van maaltijdboxen, willen hier dan ook zoveel mogelijk van profiteren.

Met de kerst op komst zien we dat de maaltijdbox ook veelvuldig als kerstcadeau wordt aangeprezen. Immers, de maaltijdbox lijkt een prima alternatief voor het traditionele kerstpakket waar ook hoofdzakelijk levensmiddelen in zitten. Maaltijdbox leveranciers als HelloFresh en Mathijs Maaltijdbox lijken ook met grote kortingen te strooien. 10 tot 20 euro korting op de eerste maaltijdbox is niet raar. Bij HelloFresh moet je dan wel minimaal twee boxen afnemen, het is een aantrekkelijke korting. Bij Mathijs kun je zelfs al stoppen na de eerste maaltijdbox, en toch profiteren van 15 euro korting. Zo wordt het voor de consument ontzettend aantrekkelijk om de maaltijdbox te proberen. De aanbieders hopen natuurlijk dat de box dusdanig goed bevalt dat de consument het abonnement niet beëindigd.

Maaltijdbox kortingscode populair middel om klanten te winnen

Zie ook Familiebox Kortingscode voor een actueel overzicht van kortingen die oplopen tot wel 15 euro. Een Box die normaal 49 euro kost bestel je nu al voor 34 euro. HelloFresh heeft op dit moment een aanbieding met een korting van liefst 20 euro. Bekijk hiervoor ook HelloFresh Kortingscode. Zo bestel je je eerste box al voor 14 euro. Houd er hier wel rekening mee dat je niet direct het abonnement kunt opzeggen. Je moet minimaal nog een box van 34 euro afnemen om je abonnement stop te kunnen zetten.

De kleinere aanbieders als Streekbox en de Krat doen het nog wat rustiger aan als het gaat om het werven van nieuwe klanten  ze werven nu nog vooral klant middels relatiegeschenken). Het is interessant om te zien hoe nog steeds kleinere spelers zich mengen op de markt van maaltijdboxen. Blijven de grote spelers over, of blijft er ruimte voor specialistische boxen zoals de Beebox dat als erkend EKO bedrijf hun boxen vol biologische producten stopt. Dat grote supermarkten als Albert Heijn zich willen mengen op deze markt is al geen geheim meer. Albert Heijn heeft inmiddels haar eigen succesvolle Allerhande box, en kondigde onlangs ook al een speciale Kerstbox aan. Houd jij van korting en wil je meer aantrekkelijke aanbiedingen zien? Ga dan eens naar Cashbacknederland.nl. Hier kun je snel en eenvoudig geld verdienden door te shoppen! Bij elke bestelling die jij plaatst krijg je een bedrag teruggestort op je rekening. Zo wordt online shoppen wel heel erg leuk!